Snelle levering
Veilige betaling
Klantenservice ma-vr / 9u-17:30 : 0495 526 502
Spaarbonus 2,5% - 10%

Inhoud

Merken

  Onlineshirts.nl by Uniq

  Merken op Onlineshirts.nl

  Onlineshirts.nl is de online fashion webshop waar je terecht kunt voor een ruim assortiment specifiek aan shirts. In het tshirt assortiment zijn een aantal vooraanstaande merken opgenomen voor zowel mannen als vrouwen. Je vind op deze pagina een kort overzicht terug van deze fashion merken. Daarnaast hebben we voor elk merk nog een kort de belangrijkste kenmerken voor je genoteerd.

  Amy Gee

  Amy Gee is een Italiaans mode merk. Het merk heeft 1 doel: het door de kleding zo goed mogelijk laten uitkomen van het lichaam van de vrouw. Amy Gee ontwerpt dan ook uitsluitend uiterst vrouwelijke kleding. Met de kleding van Amy Gee straal je uit dat je een mode bewuste vrouw bent van deze tijd.

  Anthony Morato

  Dit modemerk is kwa benadering van kleding de mannelijke variant van Amy Gee. Dit Italiaanse merk heeft kleding in variërende stijlen, van sportief tot chique. De modebewuste man kiest voor Anthony Morato. Dit kleding van dit merk kenmerkt zich door een strakke belijning en trendy details.

  Dept

  Dept is een merk van Nederlandse bodem. Het is in 1996 opgericht en heeft inmiddels een plaats verworven op de internationale fashion markt. Het merk heeft de vrouw van elke leeftijd als doelgroep. Veel oog houden voor details is met name een aspect waar het merk sterk in is.

  Energie

  Dit is een sportief Italiaans mode merk en broertje van het bekende dames merk Miss Sixty. Energie is toegewijd en innovatief. Energie combineert een vintage stijl met artistieke inspiratie om een echte unieke Italiaanse kleding te ontwerpen. Door de vintage touch is Energie kleding altijd zeer persoonlijk.

  Guess

  Guess bracht in 1981 haar eerste collectie uit en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste en bekendste mode merken ter wereld. Het merk werkt veel met details en zorgt voor een perfecte afwerking. Guess laat de vrouwelijke vormen altijd goed uitkomen in de kleding collecties. Met kleding van het merk Guess straal je glitter en glamour uit.

  J.C. Rags

  Ook J.C Rags is van oorsprong een Nederlands merk. Het merk is in 1994 opgericht in Den Bosch. Het staat bekend als ´koning van de basics´ en is inmiddels erg populair. Het fashion merk heeft zich vooral laten inspireren door grote steden zoals New York. Zo brengt dit merk een frisse en nieuwe stijl.

  Met Injeans

  In 1997 werd dit merk opgericht door 2 Italiaanse fashion specialisten. Het merk staat voor luxe, glamour en absolute vrouwelijkheid. De kleding van het merk kan zowel chique als casual gedragen worden. En het is een van de bekendste fashion merken voor de vrouw. De kleding leent zich voor praktisch iedere gelegenheid.

  Miss Sixty

  Miss Sixty is een op en top vrouwelijk merk. Het is niet meer weg te denken uit de wereld van de fashion. Het merk staat bekend om haar kwalitatieve kleding en de durf om te experimenteren. Het is een merk van innovatie, originaliteit en variatie.

  Pepe jeans

  Pepe jeans is een merk dat reeds in 1973 in Londen door 3 broers is opgericht . Het leverde de broers in korte tijd zo´n groot succes dat het merk nu overal op de wereld bekend is en wordt verkocht. Pepe Jeans hanteert de Britse preppy look.

  Phard

  De kleding van phard is stoer, maar tevens elegant. De slogan van dit fashion merk luidt als volgt: ''het leven van een vrouw in een leven vol gloed en vreugde transformeren”. Dit doet het merk met volle overgave. Phard wil haar kleding graag laten uitstralen dat het speciaal is.

  Zumo

  Dit modebewuste merk is van Nederland afkomstig. Zumo kenmerkt zich door de speciale modellen. Het fashion merk is op de modebewuste man gericht en laat dit duidelijk zien. De combinatie van mooie stoffen en subtiele details maken dit merk uniek. Echte fashion en lifestyle voor mannen.

  Hieronder tref je een opsomming van veel gebruikte menu zoekfilters welke onze klanten gebruikten om aan hun perfecte Uniq merkkleding stuk te geraken of woorden (combinaties) waarmee men via zoekmachines op onze shop is binnengekomen: